Adresa: Janka Čmelika 2, 11272 Beograd – Dobanovci

Telefon: + 381 (0)11 630 1203

Email: info@dom-titan.rs

Javne zgrade

DOM-Titan nudi širok spektar brava za zaključavanje ormarića za odeću na javnim mestima - bazena, teretane, škola, tržnih centara i slično. Modeli brave izabran i prilagođen potrebama i zahtevima prostora korisnika.

Flap brave obezbedi osnovni i lako da zaključa sve vrste ormana od drveta, metala ili plastike.

DOM Titan lock

DOM-brava RONIS

Brave na žeton ili novčić prilagođeni za ugradnju iu suvim i vlažnim prostorijama.

Brava EL CAM

Brava je dizajniran za upotrebu sa 4 cifara. Ukoliko korisnik zaboravi kod, brava se otvara sa opštim kodom koji ima Administrator ormana. El Cam se mogu montirati u svakom kabinetu, koji se već koristi u bravu pomoću zavrtnja. Operacija lock omogućava 6F22 9V bateriju, ona se isporučuje u 2 modela.

Multi-user model preporučuje za ugradnju u orman, koji se razmenjuju veliki broj korisnika: tržni centri, javni bazeni, sportski centri, muzeji, itd

Корисник поставља браву у затвореном стању уношењем 4 цифара у свом избору. Лоцк, и ова врата ће се отворити поново улази у коду. Када се врата отворе, код се аутоматски брише.

Model enega uporabnika je namenjen za stalne oz. sezonske obiskovalce članskih klubov, golf klubov, telovadnic, uporablja se tudi za zapiranje omaric zaposlenih. Vsak uporabnik ima svojo določeno 4 mestno številčno kodo, ki si jo sam določi in se ne spremeni, dokler ni določen nov uporabnik omarice oz. ključavnice.

Brava TRONIC

Sve više i više korisnika potreban pristup ormarića na različitim lokacijama u bilo koje doba dana da spase svoju imovinu ili višak svlačionicu tokom drugih aktivnosti. Mi govorimo o aerodromima, bolnicama, muzejima, pozorištima, tržnih centara, sportskih i rekreativnih centara, autobuske ili železničke stanice. Elektronske brave su idealno rešenje za bilo koje okruženje: održiva rešenja koja ispunjavaju zahteve i očekivanja.

Tronic zaključali bravu bez ključa i otvaranje koristeći numerički kod. Koristi se u izvođenju, kao prvo, kao i broj korisnika i primenjuje se na bilo koji oblik nameštaja i debljine strane. Tronic brava se može koristiti iu suvim i vlažnim prostorijama i ima jedan otpor IP65 i omogućava više od 200.000 otvora i zatvaranja.

Vgradnja je enostavna. Uporablja enake pritrditvene izvrtine kot ključavnica na kovanec Omega.

Delovanje omogočajo 4 R03 »AAA« baterije, 1,5V, ki so priložene ključavnici.

Pogledajte naš PDF katalog