Adresa: Janka Čmelika 2, 11272 Beograd – Dobanovci

Telefon: + 381 (0)11 630 1203

Email: info@dom-titan.rs

Poslovne zgrade

U nekom trenutku, gotovo svaka firma suočena sa situacijom u kojoj smo izgubili transparentnost u koji ima pristup prostorijama, gde su svi tasteri i često da treba da posete prostorije preduzeća da preuzmu punu ključeve. Grupa je Securidev imamo niz uspešnih aplikacija za zaštitu komercijalnih i industrijskih objekat

Rešenje vaše probleme nude DOM, DOM TITAN Ronis-DOM, DOM METALUKS, Euro-ELZETT, Metalplast, Deni-Fontaine, Dom-Picard i CR-Serrures

Mogućnosti su mnogi: od jednostavnog, na sigurnije sistema sa patentiranim tastera i elektronske cilindra, što se može povezati ili off line.

sistem zaključavanja mogu da se proizvedu u osnovnim verzijama cilindra sa 5 pinova i određeni profil, bezbednosna verzija 6. igle i specijalnom profilu, a sistem T-100, kao iu sistemima sa patentiranom ključnim titanijuma ili DOM

Proces odabira i izrada sistem zaključavanja je sledeći:

Željeni sistem prvo određuje u planu za zaključavanje. Možete ga sami kreirali, ali preporučujemo da uradi u saradnji sa našim stručnjacima.

U planu za blokiranje, najpre utvrditi broj porta i dužinu cilindra na jednoj strani stola, a sa druge izabranog broja korisnika. Rolne sila (odrediti ime osobe, koja je sposobna da otvara neka vrata) dao tabelu, koja je osnov za obračun sistema.

Sistem dobija numerički kod i tako je sa nama u pravljenju sve informacije podleže poslovne tajne

Kupac dobija zajedno sa sistemom za zaključavanje i vlasnik kartice, koja je osnova za sve naredne naredbe ključeva ili proširenja sistema.

Najjednostavniji sistem je u istom tasteru. (Ključ podjednako sistem - ASK)

Ona ima sistem za zaključavanje, pogodan za nekoliko vrata u istoj prostoriji ili više prostorija koje koriste istim korisnicima - koristiti različite cilindara može da katanci i posebne cilindri se podigao jedan taster. Takođe možete da koristite ovaj sistem, ako imamo objekte na više lokacija.

Sistem Master kei (centralni taster sistem - CKS)

Ovaj sistem je dizajniran za glavnog ulaza u zgrade i druge uobičajene objekte, kao što su toaleti i sl. Svaki pojedinac može da zajedničke prostorije, brava plan, otključati sa ključem njegovoj kancelariji ili. posao, ali ne mogu otključati druga područja koja nisu obuhvaćena u ovu bravu plana.

Unapređenje sistema zaključavanje na glavni ključ. (Jednostavan Master Kei Sistem - SMKS)

Ovaj sistem poslovne zgrade 11 moguće da nekoliko mesta koja otključavanje pojedinačno sa odvojenim tasterima, možete otključati specijalni, takozvani glavni ključ. Često se koristi u svakom sektoru, svaka kancelarija ima svoj ključ, šef sektora ima ključ koji otključava sve kancelarije.

Nekoliko sistemi mogu biti spojen na veći, to je ključni sistem specifičan. (Veliko Master Kei Sistem - GMKS

Preporučuje se za velike objekte koji su međusobno podeljeni u nekoliko manjih jedinica, kao i za kompanije koje su organizovali svoju proizvodnju na nekoliko lokacija. Svaki pojedinac ima svoju ključnu pristup prostorijama, u skladu sa svojim mandatom. U okviru ovog sistema je moguće pre svih sistema zaključavanja, svi cilindri na kraju jednim ključem otključava tzv opšti ključ

Kada kupujete sigurnosna vrata je obično početni nivo sigurnosnih cilindara niže i pitati za nadogradnju sa titanijuma ili DOM sigurnosnih cilindara.

Osim mehaničke sigurnosti cilindar brave može da se instalira na sigurnosna vrata takođe DOM Protector.

DOM Protector

Jednostavna montaža:

bez kabla za povezivanje

bez bušenja zidova

instalacija na postojeću bravu

pokreću ga male baterije u dugmetu, jednostavno se menjaju.

može da se montira na glavnom ulazu je potvrdio i visoke klase zaštite IP54

DOM protektor je jedinstven proizvod vrhunskog kvaliteta patentiran u 2023.

Veliki izbor modela:

DOM protektor VdS-BZ +

DOM protektor Osnovni / Osnovni plus

DOM protektor online

DOM protektor sa dva elektronskih tastera

DOM protektor E. (panik funkcija)

DOM protektor DAN - demontaža dugme

DOM protektor PP (zastita privatnosti)

DOM protektor FR (otporni na vatru)

DOM protektor VR (vodootporan)

Možete izabrati između 5 različitih ključi- transpondera *:

Tac - standardni privezak razne boje

Clip Tac - dolikuje klasičnog ključa

Dizajn tac - robustan i atraktivno dizajnirana privezak

Premium tac - privezak izrađen od nerđajućeg čelika

Kartica

Spajanje mehaničke cilindra sa sistemom zaključavanja se postiže ClipTacom jer glava je klasičan ključni transponder * za DOM Zaštitnika.

Anti - panik brave

Neke oblasti u kompaniji gde ima mnogo ljudi, posebno za sastanke i konferencijske sale, kantine, itd, potrebna posebna brave za bekstvo.

Lock AFOR je dizajniran specijalno za takve slučajeve. Ulaz na području je moguće kao što obično radi sa ključem koji ima moć. Izađite soba je omogućen pritiskom na štap koji se proteže celom dužinom vrata. To oslobađa bravu i vrata se automatski otvara.

U slučaju požara, ili slično, u trenutku kada su se vrata Accumulate publika, vrata se automatski otvara kada ih pritisnete

Brave za sva vaša vrata

Pored sistema zaključavanja nudimo sve vrste brava, kako za drvo, staklo, PVC ili aluminijumska vrata, gvožđa ili protivpožarna vrata, kao i sigurnosna vrata.

Ostale mogućnosti za zaključavanje sistema

Pored ovih rešenja, nudimo niz rešenja za brave industriji, uglavnom povezane lock posebne uređaje, kao i zaključavanje svih ostalih soba, brave nameštaj za vašu kancelariju i drugi. Sve u skladu sa Vašim potrebama i željama

Pogledajte naš PDF katalog